Добропарк зібрав волонтерів та співорганізаторів проєкту «Озеленення України»

У «Добропарку» відбулася довгоочікувана зустріч співорганізаторів проєкту “Озеленення України”. Співорганізатори з різних областей України та члени організаційного комітету обговорили рестарт проєкту та першочергові кроки.

Розпочалася зустріч з екскурсії надзвичайною територією нового унікального дендропарку «Добропарк», який розташований  на Київщині, у селі Копилова Макарівського району.

«Добропарк» – це новий сучасний дендропарк під Києвом. Його площа – 400 футбольних полів. На території парку знаходяться надзвичайні унікальні рослини зі всієї України та світу.

«Якщо в парку висадити 100 мільйонів рослин, то парк в рік буде переробляти мінімум 120 тисяч тонн вуглекислого газу. Яка чистота чекатиме відвідувачів! 300 тисяч саджанців ми висадимо вже в цьому році. Парк стане зоною профілактики від багатьох захворювань», – ділиться планами свого дітища засновник парку Ігор Добруцький.

Першопричина зустрічі – відновлення реалізації всеукраїнського проєкту, зокрема висадження запланованого ще весною одного мільйона дерев протягом однієї доби.

На зустрічі співорганізатори та члени організаційного комітету обговорили питання реалізації та відновлення  проєкту восени, а також плани з висадження на території «Добропарку» мільйонного дерева та закладення тематичних парків.