Компанія «Eva Lab» долучилась до глобальної ініціативи із висадження дерев

Працівники компанії «Eva Lab» у рамках глобального екологічного проекту «Озеленення України» в дендропарку «Добропарк» висадили пурпурні буки.

Компанія з 1997 року спеціалізується на розробці і реалізації комплексних меблево-інтер’єрних рішень будь-якого масштабу і рівня складності для приватних і великих корпоративних клієнтів.

Засновниця «Eva Lab» Анна Бикова ділиться: «Кожен з нас може долучитися до збереження цієї планети і це не так важко, як здається на перший погляд. Щоденними простими вчинками однієї людини можна зекономити багато ресурсів природи або хоча б не забруднювати її. Тим більше, коли українці спільними висадками дерев можуть об’єднати свої зусилля у рамках такої ініціативи, як «Озеленення України»».

Нагадаємо, мета проекту «Озеленення України» – відновити екосистему України та світу загалом, розвинути екологічну свідомість усіх людей планети.

Ініціатори: президент бізнес-клубу «CEO Club Ukraine» Сергій Гайдайчук та засновниця міжнародного закритого жіночого бізнес-клубу «Business Woman Club», генеральний директор «Книги рекордів України» Ганна Крисюк.